Gsm: +32 498 13 61 12

Behoefte aan hulp of heb je een vraag?
Contacteer info@the3dprintworld.be

Driekoningenstraat 193
9100 Sint-Niklaaas

BE0795.370.603

Facebook Cover Image
Bekijk onze voorwaarden

Veilige Online Betalingen

Bij The3DPrintWorld maken we gebruik van Mollie, een betrouwbare en veilige betalingsgateway, om jou een naadloze en beveiligde betaalervaring te bieden. Met Mollie kun je op een eenvoudige manier veilig online betalen met Bancontact, Visa of Mastercard.

Waarom Mollie?

Mollie staat bekend om zijn hoogwaardige beveiligingsnormen en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om jouw betalingsgegevens te beschermen. Jouw financiële informatie wordt versleuteld en veilig verwerkt, waardoor je met een gerust hart transacties kunt uitvoeren.

Bescherming van Betalingen

Bij het afrekenen met Mollie kun je erop vertrouwen dat jouw betaling veilig wordt verwerkt. Of je nu met Bancontact, Visa of Mastercard betaalt, Mollie zorgt voor een veilige omgeving en encryptie van jouw gegevens om de privacy en veiligheid te waarborgen.

Hoe werkt het?

  1. Kies bij het afrekenen de gewenste betaalmethode: Bancontact, Visa of Mastercard.
  2. Volg de instructies op het scherm om de betaling te voltooien.
  3. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je een bevestiging van je bestelling.

Jouw Betrouwbaarheid, Onze Prioriteit

Bij The3DPrintWorld staan we voor de bescherming van jouw persoonlijke gegevens en streven we naar een veilige en betrouwbare online winkelervaring. Mollie helpt ons deze belofte na te komen door veilige betalingen mogelijk te maken.

Open chat
Hallo 👋
kan ik je ergens mee verder helpen?