Gsm: +32 498 13 61 12

Behoefte aan hulp of heb je een vraag?
Contacteer info@the3dprintworld.be

Driekoningenstraat 193
9100 Sint-Niklaaas

BE0795.370.603

Facebook Cover Image
Bekijk onze voorwaarden

Verzending en Retourneren

Verzending en Retourneren

Bij the 3d print world streven we naar een vlotte en zorgvuldige afhandeling van bestellingen. Hier vind je informatie over onze verzendprocedure en retourbeleid.

Verzending

Wanneer je bij ons bestelt, streven we ernaar om je pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen. In de meeste gevallen duurt het maximaal 3 dagen voordat je jouw bestelling in huis hebt. We werken samen met betrouwbare bezorgpartners om een efficiënte en veilige levering te garanderen.

Retourneren

We begrijpen dat soms een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij [Naam van je winkel] heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na levering een product te retourneren, op voorwaarde dat het zich in ongebruikte staat bevindt en in de originele verpakking zit.

Retourneren bij the 3d print world houdt in:

  • Het product is ongebruikt en bevindt zich in de originele staat.
  • Het product zit nog in de originele verpakking.
  • Retourneren is op eigen kosten.
  • Het retouradres is:
    Driekoningenstraat 193,
    9100 Sint-Niklaas.

Zodra we het geretourneerde product ontvangen en hebben gecontroleerd op conformiteit met onze retourvoorwaarden, zullen we de terugbetaling verwerken of het product vervangen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over verzending, retourneren of andere zaken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Open chat
Hallo 👋
kan ik je ergens mee verder helpen?